Gaia Bloemdesign met hart en ziel

Gaia bloemdesign verzorgt bloemschikworkshops voor groepen

Workshops

Gaia Bloemdesign verzorgt in haar gezellige atelier creatieve workshops voor groepen van 4 tot 8 personen. De prijzen zijn afhankelijk van het gekozen onderwerp, en de daarbij behorende materialen. Richtprijs voor een workshop is 40 euro, dit is inclusief alle materialen en koffie/thee met huisgemaakt gebak van het seizoen en BTW.

Een leuk idee voor een bedrijfsuitje, zussendag, jaarlijkse vriendinnendag etc. Ook als u geen groep bij elkaar hebt, kunt u zich aanmelden. Bij 4 "losse "aanmeldingen gaat een workshop bij Gaia Bloemdesign door! Ook verzorgt Gaia Bloemdesign kinderfeestjes, feestelijke workshops met slingers en een cadeautje voor de jarige. Het onderwerp wordt aangepast aan de leeftijd; de prijzen voor kinderfeestjes variëren van 17,50 euro tot 30 euro, inclusief drinken, cake en chips en een cadeautje voor de jarige.

Tijdens een workshop krijgt u uitleg over technieken, gaat zelf aan de slag, en krijgt hulp en ondersteuning waar nodig, om tot het beste resultaat te komen. Vaak hoor ik van mensen dat ze "niet gedacht hadden dat ze zoiets moois konden maken". Het is zo fijn om als Gaia Bloemdesign mensen die "boost" te kunnen geven.... een paar uur heerlijk ontspannen bezig zijn, iets nieuws leren, gezellige gesprekken en...u gaat altijd naar huis met een persoonlijk stuk bloemdesign! Dat is een workshop bij Gaia Bloemdesign.

Bij Gaia Bloemdesign zijn allerlei arrangementen mogelijk; wilt u een high tea toevoegen, of een lunch... het kan allemaal.

Onderwerpen passend bij het seizoen (lente/pasen/zomerbloemen/herfst met bessen en pompoenen/kerst etc.) of op aanvraag. Op aanvraag verzorgt Gaia Bloemdesign ook workshops voor grotere groepen op uw eigen gekozen locatie. Informeer eens naar de mogelijkheden! Leuk voor bedrijven, zorginstellingen etc.

Door de situatie rond Covid-19 geef ik op dit moment geen workshops.  Voor 21 december 19.30 uur staat wel nog een workshop gepland, als de situatie verbetert kan deze doorgaan!