Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Gaia Bloemdesign

met hart en ziel

Betoverend bruidswerk - liefdevol rouwwerk - workshops - (veld)boeketten - bedrijfsbloemwerk

Bedrijfsbloemwerk

Gaia Bloemdesign verzorgt ook uw bedrijfsbloemwerk; of het nu gaat om een stuk met lange levensduur voor op de toonbank of receptie, relatiegeschenken met een persoonlijke touch,de aankleding van een feest met bloemen of een betaalbaar, wekelijks bloemenabonnement! Door het afsluiten van een bloemenabonnement heeft u verder geen omkijken meer naar uw bloemdecoratie. Op een afgesproken tijdstip bezorg ik wekelijks (of tweewekelijks) nieuwe decoratie naar wens, aangepast aan uw bedrijf en de tijd van het jaar.

Bloemwerk in bedrijfskleuren en passend bij uw filosofie verhoogt uw uitstraling als onderneming. Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Bloem- en groendecoraties spelen een belangrijke rol in de werkatmosfeer, zelfs kleine vaasjes met een enkele verse bloem (bloemenabonnement) kunnen net het verschil maken. Laat mij een voorstel doen op basis van de inrichting van uw bedrijfspand, en u zult versteld staan van het resultaat.